Meet2Play
Meet2Stay

Procedure voor het aanmelden/uitlaten van uw hond


WAT MOET U DOEN ALS U VAN MEET2PLAY GEBRUIK WILT MAKEN?

U kunt Judith bellen om aan te geven dat u gebruik wilt maken van Meet2Play.
Het telefoonnummer is: 06-27136234. Wanneer er niet opgenomen wordt kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken en aangeven dat u graag klant wil worden. U wordt altijd zo snel mogelijk teruggebeld.

Of u kunt een e-mail sturen via ons contactformulier met daarin uw vraag en uw telefoonnummer.
Na telefonisch contact maken wij een afspraak met u om langs te komen. Dan komen wij kennismaken met u en uw hond en nemen we het gedrag/ karakter van de hond door. Wanneer wij besluiten uw hond graag mee te nemen en u besluit met ons in zee te gaan dan vult u terplekke het inschrijfformulier in dat wij u via de mail toesturen of meenemen naar het gesprek en ondertekent u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Vanaf dan bent u ingeschreven en kan de hond mee op de wandeling.

WAT U VERDER NOG MOET WETEN
In de meeste gevallen ontvangen wij uw huissleutel omdat u ten tijden van de wandeling niet in huis bent om de hond mee te geven. Wij zijn ons ervan bewust dat dit een hele verantwoordelijkheid is en wij zullen zeer voorzichtig met uw huissleutel omgaan. Uw sleutel zal niet gelabeld in ons bezit zijn.
De honden worden tijdens de wandeling allemaal voorzien van een rode halsband met het mobiele telefoonnummer van Meet2Play erop. Dit om herkenbaarheid te vergroten en om te zorgen dat de honden makkelijk te identificeren zijn mochten ze van de groep weglopen. Deze halsband zit eenmalig bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na zoekraken of een kapotte halsband dient u een nieuwe  aan te schaffen voor € 10,00 per band.

In verband met de vuurwerk knallen en de onrust voor de honden lopen wij al enige jaren niet tussen Kerst en Oud & Nieuw, dan zijn wij gesloten.

Uitlaten van mijn hond

Wandeltijden


   Ochtendwandeling
   tussen 10:00 uur - 12.00 uur in het bos
   Middagwandeling  
   tussen 12.00 uur - 15.00 uur in het bosGegevens:

Meet2Play / Meet2Stay
Zeist
KvK 30192991              
                       

                       
                      
Tel: 06-27136234
op werkdagen van 8:00-19:00 uur

email: info@meet2play.nl

Volg mij op:

                  
 Facebook

 Twitter

Ga snel naar:


Over de uitlaatservice
Hondenopvang zoeken
Gastgezin worden
Aanmelden