Meet2Play
Meet2Stay

Over de uitlaatservice

Meet2Play is een hondenuitlaatservice voor honden uit Zeist.
In januari 2004 is Meet2Play ontstaan en ondertussen uitgegroeit tot een betrouwbare en professionele hondenuitlaatservice onder leiding van Judith van Dijk.
Meet2Play rijdt alleen door Zeist om honden op te halen. Het streven is om honden zo kort mogelijk in de auto te laten zitten en zo lang mogelijk in het bos te laten rennen. 

Met maximaal 10  honden per groep maken we een lange wandeling van minimaal 1 uur. De honden lopen daarbij allemaal los, mits anders besproken is.
Wij halen de honden thuis op, nemen ze mee het bos in en brengen ze aan het eind weer moe en voldaan terug naar huis. Meet2Play haalt de honden op met twee goed geventileerde en speciaal ingerichte bestelbussen, zodat de honden veilig en met voldoende frisse lucht en drinkwater vervoerd worden.
In de groep zitten alleen maar sociale honden. Hieronder verstaan wij dat ze niet bijten of ander agressief gedrag vertonen naar andere honden of mensen. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw hond met een veilige roedel op stap gaat, waar honden lekker hond kunnen zijn. 
Meet2Play werkt vanuit de positieve benadering van honden. Dit wil zeggen dat honden zonder dwang meelopen. Mocht zich een probleem voordoen in het gedrag van een hond, dan wordt er met de baas besproken wat de beste manier is om hiermee om te gaan en het werkbaar te maken voor alle partijen.

Wandelingen

De honden worden op afgesproken tijdstippen opgehaald door dezelfde persoon en in dezelfde groep. Zodat u en de hond goed weten waar u aan toe bent en wie er met de hond loopt. Voor de honden geeft dit rust en dat komt de stabiliteit van de groep ten goede.
De groepen komen op verschillende tijden in het bos aan en lopen nooit samen. De groepsgrote blijft dus altijd hetzelfde.

Afhankelijk van het aantal groepen per dag zijn de wandeltijden

-10:15 uur tot minimaal 11:15 uur in het bos of
-12:00 uur tot minimaal 13:00 uur in het bos of
-13:15 uur tot minimaal 14:15 uur in het bos

U kunt een voorkeurstijd aangeven. Maar in eerste instantie wordt er gekeken bij het indelen van de groepen welke honden het beste bij elkaar passen, zodat de wandeling het leukst voor alle honden is. Vervolgens is het belangrijk waar u woont, zodat wij de route zo snel mogelijk kunnen rijden. Dit gaat natuurlijk allemaal in overleg met u en wij zullen er altijd alles aan doen om de voorkeurstijd aan te houden.


Uitlaatservice voor honden in Zeist

Wandeltijden


   Ochtendwandeling
   tussen 10:00 uur - 12.00 uur in het bos
   Middagwandeling  
   tussen 12.00 uur - 15.00 uur in het bosGegevens:

Meet2Play / Meet2Stay
Zeist
KvK 30192991              
                       

                       
                      
Tel: 06-27136234
op werkdagen van 8:00-19:00 uur

email: info@meet2play.nl

Volg mij op:

                  
 Facebook

 Twitter

Ga snel naar:


Over de uitlaatservice
Hondenopvang zoeken
Gastgezin worden
Aanmelden