Meet2Play
Meet2Stay

Ons team

Het team van Meet2Play bestaat uit Judith, Marjolein en Marit. Door met een klein team de honden uit te laten kunnen wij continuïteit bieden het hele jaar door, zodat u ook bij ziekte of vakantie verzekerd bent van een boswandeling voor uw hond. Let op: wij vinden het heel belangrijk dat u en uw hond weten wie er komt en dus doen wij er alles aan om de hond elke keer door dezelfde persoon op te laten halen.

Wij stellen ons voor:


Judith van Dijk 

Mijn naam is Judith van Dijk. In januari 2004 heb ik Meet2Play, hondenuitlaatservice opgericht. Mijn toenmalige hond Laika kwam uit het asiel bij mij wonen en had een lijst aan probleemgedrag bij zich. Met een gedragstherapeut ben ik aan de slag gegaan en heb na twee jaar intensief trainen haar verlatingsangst, dominantieprobleem, zindelijkheidprobleem en overmatige reactie naar andere honden onder controle gekregen. Na deze training was Laika een leuke, sociale hond geworden en was ik een schat rijker aan zelfreflectie, leiderskwaliteiten en kennis over hondengedrag.  Door deze intensieve omgang met mijn eigen hond heb ik heel veel geleerd over hondengedrag, over honden communicatie en over mijn eigen rol als leider.  In totaal heb ik 10 verschillende hondentrainingen gedaan, van puppycursus tot behendigheid en alles wat daartussen zit en heb ik in de loop der jaren verschillende lezingen bijgewoond. Ik heb nu zelf alleen nog een boxer van 14 jaar oud, maar in totaal 5 verschillende eigen honden gehad en 12 honden herplaatst.

Vanuit mijn omgeving kwam steeds meer  de vraag of ik tijdens de boswandelingen met mijn eigen hond, de hond van anderen ook mee wilde nemen. Logischerwijs is naar aanleiding van deze vragen uitlaatservice Meet2Play geboren. Met heel veel liefde en passie ga ik, dag in dag uit, met de honden de paden op, de lanen in. Met elke hond heb ik een eigen klik, het is een feest om met de groep het bos in te gaan.

Naast de uitlaatservice kan ik mensen helpen  de goede keus te maken als zij opzoek zijn naar een nieuwe hond. En hiernaast bied ik ook de mogelijkheid om te helpen bij probleem gedrag in elke situatie. Neemt u gerust contact met mij op als u vragen heeft, ook als het om honden gedrag  of verzorging gaat.


Marjolein Beeris

Mijn naam is Marjolein Beeris. Samen met mijn zoon en onze Golden Retriever Dana woon ik in Zeist. Van kinds af aan ben ik gek van honden. Helaas was het niet mogelijk om zelf een hond te hebben omdat ik last had van diverse allergieën. Gelukkig ben ik daar aardig overheen gegroeid en zodoende kwam 6 jaar geleden mijn eerste hondje, Balou, een black and tan Jack Russel. Helaas heeft hij maar 5 jaar mogen worden wegens een vergiftiging. Dana stond op dat moment al in de planning om te komen. Inmiddels is ze al weer 2 jaar bij ons, wat zijn wij blij met haar! Vorig jaar september ben ik via via in contact gekomen met Judith voor de opvang van honden via Meet2Stay. Sindsdien heb ik al vele honden opgevangen voor een dagje, een weekend of een hele vakantie. Afgelopen maart ben ik het team van Meet2Play komen versterken. Het is heerlijk om elke dag buiten te zijn, te wandelen met de honden in alle rassen met al hun eigen karakters. De honden zijn altijd blij als je ze komt halen en genieten van hun uurtje wandelen, rennen en ravotten in het bos. Dat is echt genieten!


Marit Kranenburg

Mijn naam is Marit Kranenburg. Zolang ik me kan herinneren zijn dieren mijn grote passie geweest. Als klein meisje verlangde ik al naar een huis vol honden. Zo stond er altijd trouw ‘een puppy’ op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. Helaas hebben wij nooit dieren thuis gehad vanwege de allergieën van mijn moeder. Inmiddels, sinds mei 2016, mag ik mij wel de gelukkige eigenaar noemen van een kanjer van een paard: mijn knuffelbeer, spiegel en grote vriendin. Ik werk hard om onze vertrouwensband alsmaar sterker te maken en door rust en vertrouwen uit te stralen en consequent te trainen mijn positie als leider te verzekeren. Net  zoals bij een roedel honden. Ondanks het gebrek vroeger aan dieren thuis heb ik me altijd wel bezig gehouden met honden en de bijbehorende gedragskunde. Gelukkig heb ik altijd veel kunnen oefenen en trainen met de honden van vrienden, buren en familie. Ik runde als het ware een mini-uitlaatservice in de wijk. Momenteel studeer ik in Amsterdam, maar ik heb hiervoor in Texas gewoond en gewerkt als au pair. Mijn gastgezin had 4 honden waar ik de verantwoordelijkheid voor droeg en ik kan me geen fijnere vrienden, betere bondgenoten en socialere speelkameraden voorstellen.  Er gaat niks boven een kwispelende staart en een goeie wandeling samen. Ik ga met veel plezier met alle honden op stap en het blijft leuk om de dynamiek binnen een roedel van dichtbij mee te maken en te zien hoe de honden met elkaar omgaan. Ik ben sinds november 2016 lid van het Meet2Play team en kijk er naar uit nog lange tijd van de honden te mogen genieten!

Hondenuitlaatservice Zeist

Wandeltijden


   Ochtendwandeling
   tussen 10:00 uur - 12.00 uur in het bos
   Middagwandeling  
   tussen 12.00 uur - 15.00 uur in het bosGegevens:

Meet2Play / Meet2Stay
Zeist
KvK 30192991              
                       

                       
                      
Tel: 06-27136234
op werkdagen van 8:00-19:00 uur

email: info@meet2play.nl

Volg mij op:

                  
 Facebook

 Twitter

Ga snel naar:


Over de uitlaatservice
Hondenopvang zoeken
Gastgezin worden
Aanmelden