Meet2Play
Meet2Stay

Ons team

Het team van Meet2Play bestaat uit Judith, Yolanda, Janneke en Marit. Door met een klein team de honden uit te laten kunnen wij continuïteit bieden het hele jaar door, zodat u ook bij ziekte of vakantie verzekerd bent van een boswandeling voor uw hond. Let op: wij vinden het heel belangrijk dat u en uw hond weten wie er komt en dus doen wij er alles aan om de hond elke keer door dezelfde persoon op te laten halen.

Wij stellen ons voor:


Judith van Dijk

Mijn naam is Judith van Dijk.  In januari 2004 heb ik Meet2Play, hondenuitlaatservice opgericht.
Mijn toenmalige hond Laika kwam uit het asiel bij mij wonen en had een lijst aan probleemgedrag bij zich. Met een gedragstherapeut ben ik aan de slag gegaan en heb na twee jaar intensief trainen haar verlatingsangst, dominantieprobleem, zindelijkheidprobleem en overmatige reactie naar andere honden onder controle gekregen. Na deze training was Laika een leuke, sociale hond geworden en was ik een schat rijker aan zelfreflectie, leiderskwaliteiten en kennis over hondengedrag.  Door deze intensieve omgang met mijn eigen hond heb ik heel veel geleerd over hondengedrag, over honden communicatie en over mijn eigen rol als leider.  In totaal heb ik 10 verschillende hondentrainingen gedaan, van puppycursus tot behendigheid en alles wat daartussen zit en heb ik in de loop der jaren verschillende lezingen bijgewoond. Ik heb nu zelf alleen nog een boxer van 14 jaar oud, maar in totaal 5 verschillende eigen honden gehad en 12 honden herplaatst.

Vanuit mijn omgeving kwam steeds meer  de vraag of ik tijdens de boswandelingen met mijn eigen hond, de hond van anderen ook mee wilde nemen. Logischerwijs is naar aanleiding van deze vragen uitlaatservice Meet2Play geboren. Met heel veel liefde en passie ga ik, dag in dag uit, met de honden de paden op, de lanen in. Met elke hond heb ik een eigen klik, het is een feest om met de groep het bos in te gaan.

Naast de uitlaatservice kan ik mensen helpen  de goede keus te maken als zij opzoek zijn naar een nieuwe hond. En hiernaast bied ik ook de mogelijkheid om te helpen bij probleem gedrag in elke situatie. Neemt u gerust contact met mij op als u vragen heeft, ook als het om honden gedrag  of verzorging gaat.


Yolanda van de Geer

Mijn naam is Yolanda van de Geer en ik woon in Wijk bij Duurstede. Heel mijn leven ben ik al gek op honden en paarden. Momenteel hebben we als huisdier alleen een jong Noordzweeds paard (staat op een pensionstal). Met onze laatste hond Reli (een Grand Basset Griffon Vendéen) ben ik enkele jaren op hondentraining (GG1) geweest en hebben we met veel plezier aan behendigheid (agility) gedaan. Daarnaast paste ik toen al vaak in vakanties op de honden van kennissen en buren bij mij thuis. Over het algemeen heb ik altijd wel een goeie klik met honden en zij met mij. Nadat onze hond was overleden, ben ik mij actiever bezig gaan houden met het oppassen op honden bij mij thuis en het op oproepbasis uitlaten van honden, alles wel kleinschalig als hobby.
Sinds Januari 2012 ben ik werkzaam bij  Meet2Play. Met veel plezier laat ik de honden uit. Het is erg leuk om te zien dat de honden elke dag weer blij zijn om mee te mogen voor de wandeling. Ik vind het heerlijk om in het bos te lopen en lekker buiten te zijn met allemaal blije spelende honden om mij heen. Zo fantastisch om te zien hoe alle honden hun energie lekker kwijt raken en daarna voldaan de bus ingaan om ze vervolgens weer tevreden en moe thuis te brengen.
Sinds juli 2012 zijn wij nu ook gastgezin bij Meet2Stay. Al verschillende honden van onze uitlaatservice hebben wij voor lange en kortere tijd in ons gezin opgevangen als de baasjes met vakantie gaan of even door ziekte niet voor hun trouwe viervoeter kunnen zorgen. Het is zo leuk om iedere keer weer een andere hond in huis te hebben en te ontdekken hoe verschillend alle rassen zijn!

Janneke Sengers

Mijn naam is Janneke Sengers en ik woon in Zeist. Zelf heb ik 2 hondjes een Maltezer van 12 en een Boomertje van 5 jaar. Vanaf kleins af aan ben ik al gek op dieren en met name op honden. Mijn kinderdroom was om een honden en katten hotel te beginnen. Toch heb ik na de middelbare school besloten naar de mode academie te gaan. Tijdens die opleiding kwam ik erachter dat mode toch niet helemaal mijn passie was en wilde ik toch heel graag met dieren gaan werken. Zo doende ben ik na de mode academie met de opleiding paraveterinair assistente begonnen. Na 2 jaar heb ik ondanks dat ik de opleiding heel leuk vond, besloten te stoppen om te gaan reizen. Deze opleiding heb ik toen vervroegd afgesloten met een dierverzorging diploma. Ik ben toen naar Oostenrijk vertrokken en heb daar 5 maanden als ski lerares gewerkt, daarna ben ik naar Australië gegaan en heb daar 1,5 jaar gewoond, gewerkt en gereisd. In Australië heb ik 10 maanden bij een honden trimsalon gewerkt en hier is mijn liefde voor honden nog meer gegroeid. Mijn werkzaamheden daar bestonden voornamelijk uit honden wassen, maar ook had ik de leiding over de dagverblijfhonden en liet ik ze 2x daags uit. Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij Meet2play en ik laat met heel veel plezier de honden uit. Het is zo leuk om te zien hoe blij de honden zijn als je ze komt halen en ze te zien genieten van de wandelingen en de interactie die ze met elkaar hebben. Naast mijn werkzaamheden bij meet2play, ben ik in opleiding tot honden trimster. 


Marit Kranenburg

Mijn naam is Marit Kranenburg. Zolang ik me kan herinneren zijn dieren mijn grote passie geweest. Als klein meisje verlangde ik al naar een huis vol honden. Zo stond er altijd trouw ‘een puppy’ op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas. Helaas hebben wij nooit dieren thuis gehad vanwege de allergieën van mijn moeder. Inmiddels, sinds mei 2016, mag ik mij wel de gelukkige eigenaar noemen van een kanjer van een paard: mijn knuffelbeer, spiegel en grote vriendin. Ik werk hard om onze vertrouwensband alsmaar sterker te maken en door rust en vertrouwen uit te stralen en consequent te trainen mijn positie als leider te verzekeren. Net  zoals bij een roedel honden. Ondanks het gebrek vroeger aan dieren thuis heb ik me altijd wel bezig gehouden met honden en de bijbehorende gedragskunde. Gelukkig heb ik altijd veel kunnen oefenen en trainen met de honden van vrienden, buren en familie. Ik runde als het ware een mini-uitlaatservice in de wijk. Momenteel studeer ik in Amsterdam, maar ik heb hiervoor in Texas gewoond en gewerkt als au pair. Mijn gastgezin had 4 honden waar ik de verantwoordelijkheid voor droeg en ik kan me geen fijnere vrienden, betere bondgenoten en socialere speelkameraden voorstellen.  Er gaat niks boven een kwispelende staart en een goeie wandeling samen. Ik ga met veel plezier met alle honden op stap en het blijft leuk om de dynamiek binnen een roedel van dichtbij mee te maken en te zien hoe de honden met elkaar omgaan. Ik ben sinds november 2016 lid van het Meet2Play team en kijk er naar uit nog lange tijd van de honden te mogen genieten!

Hondenuitlaatservice Zeist

Wandeltijden


   Ochtendwandeling
   tussen 10:00 uur - 12.00 uur in het bos
   Middagwandeling  
   tussen 12.00 uur - 15.00 uur in het bosGegevens:

Meet2Play / Meet2Stay
Zeist
KvK 30192991              
                       

                       
                      
Tel: 06-27136234
op werkdagen van 8:00-19:00 uur

email: info@meet2play.nl

Volg mij op:

                  
 Facebook

 Twitter

Ga snel naar:


Over de uitlaatservice
Hondenopvang zoeken
Gastgezin worden
Aanmelden